Uteliv & nattklubbar i Prag

Att dra ut på nattklubb i Prag är ett måste för den som är sugen. Inte nog med att det finns ett bra utbud av olika nattklubbar för olika smaker så är alkoholen väldigt billig. En öl ligger på cirka 10 svenska kronor på krogen vilket faktiskt är 80% billigare än många krogar i Sverige som tar cirka 50-55 kronor för en öl. Detta beror självklart mycket på att Tjeckien är en ölnation och Prag är dess huvudstad med mängder av lokala bryggerier. Så inte nog med att ölen är billig så är den närproducerad och extremt god.

Ett urval av de nattklubbar och barer som rekommenderas;
Jo’s Bar & Garáz är en restaurang och nattklubb där du på dagen och tidig kväll kan äta mexikansk mat och på kvällen och natten dricka cocktails till bra priser. Vill du möta lokalbefolkning så kanske det inte är så bra ställe då många britter och amerikanare besöker detta stället. Fördelen med Jo’s Bar & Garáz är att det ligger mycket centralt och nära floden.

Solidni Nejistota är en nattklubb som har trendig och modern interiör och två- trehundra år gammal utsida. Baren är oval och väldigt innovativt byggd och erbjuder drinkar och öl till riktigt bra priser. Personalen är kvinnor med styrsel likt det amerikanska ”Hooters” och dansgolvet är lite för litet för antalet personer vilket kan vara bra för den som vill ragga men dåligt för den som inte gillar att trängas. Solidni Nejistota ligger också centralt och nära ett stort universitetsområde vilket kan resultera i att många studenter i 20-25 års åldern besöker denna krog.

Vill du bara dansa till house och träffa nya människor så finns också Roxy Club som med live DJ:s erbjuder en riktig nattklubb med mängder av människor, så se till att vara där i tid för att ens kunna komma in. Roxy Club är nattklubben som många i åldern 20-24 hänger på om helgerna och rekommenderas då också till personer i samma åldersgrupp. Vill du sitta och ta dig en lokalbryggt öl samtidigt som du ser tjejer dansa så är Coyote Bar ett annat hett tips.

Tags: , ,

Inga kommentarer än.

Lämna en kommentar